Contributie

De tarieven per seizoen van v.v. Engelbert. ClubCollect regelt het betalen van de contributie. Zij doen dit ook voor heel veel andere verenigingen. 

Tarieven

  • Kabouters (tot 6 jaar) - €50
  • Jeugd (6 tot 7 jaar) - €125
  • Jeugd (7 t/m 18 jaar) - €160
  • Heren (19 t/m 34 jaar) - €218
  • Dames (19 t/m 34 jaar) - €144
  • 35 jaar en ouder - €144
  • Trainingslid - €100

* 50% korting vanaf 2e kind t/m 18 jaar
* Heren en jeugd (7 t/m 18 jaar) trainen 2x per week

Meld je aan

ClubCollect

v.v. Engelbert besteed de inning van het contributiegeld uit aan ClubCollect. Dat is een organisatie die ruime ervaring heeft met het innen van contributies. Voor alle duidelijkheid: ClubCollect is geen incassobureau. Dit samenwerkingsverband levert zowel de leden als de club voordelen op. 

Het voordeel voor leden is het grote gebruiksgemak waarmee de betalingen gedaan kunnen worden en de mogelijkheid om in 2 keer te betalen. Voor gespreid betalen wordt een klein bedrag in rekening gebracht. De penningmeester en de ledenadministratie blijven voor de leden als contactpersoon bestaan, echter gaat de inning op een professionele manier.

Wat betekent dit samenwerkingsverband concreet?

ClubCollect zal via SMS en e-mail contact opnemen met alle leden. Zorg er daarom voor dat de ledenadministratie uw juiste contactgegevens heeft. De betaalverzoeken worden verstuurd via SMS en e-mail. Door op de link te klikken komt u op uw persoonlijke betaalpagina van ClubCollect en kunt u uw factuur inzien, downloaden en betalen. Hier kunt u ook kiezen om uw contributie in één keer te betalen of in 2 termijnen. 

De betalingen verlopen via automatische incasso of via iDEAL. Als de club nog niet beschikt over uw juiste telefoonnummer en/of e-mailadres, dan ontvangt u binnenkort een brief met een inlogcode voor een beveiligde webpagina. Daar kunt u de juiste gegevens invullen. U kunt de juiste gegevens uiteraard ook persoonlijk doorgeven via administratie@vvengelbert.nl of via clubcollect.com. Leden die geen e-mailadres of mobiel nummer hebben, krijgen een brief van Clubcollect.

Persoonsgegevens

Een deel van uw persoonsgegevens (naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer) worden verstrekt aan ClubCollect en zijn alleen zichtbaar voor de penningmeester, voor ClubCollect en voor u als clublid. Dit is noodzakelijk voor de betaling van de contributie. 

De verwerking voldoet aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens (art. 8 onder b Wbp). Als clublid kunt u erop vertrouwen dat uw gegevens veilig worden opgeslagen, niet voor andere doeleinden dan de contributiebetaling worden gebruikt en nooit aan derden worden verstrekt voor commerciële doeleinden. Lees meer over hoe Clubcollect met uw persoonsgegevens omgaat.

Vragen?

Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met Inge Visser (penningmeester) via administratie@vvengelbert.nl