Sponsor worden?

Verbind uw naam aan deze fantastische, volop groeiende club voor meer bekendheid in de regio! Met onze mooie sponsorpakketten zit er vast een passende en betaalbare sponsoraanbieding voor uw bedrijf tussen!

  • Sponsorpakketten
  • Waarom sponsor worden?
  • Contact

Sponsorpakketten

Lees onder dit overzicht wat u precies krijgt.

Pakket  AB
Kosten per jaar  € 495€ 295
Reclameborde(n)*  21
Balsponsoring  v-
Vermelding website  vv
Sponsorbord  vv


* Voor de aanmaak van 1 of 2 reclameborden vragen wij eenmalig € 150 voor pakket A en B.

Meer informatie

Wat krijgt u precies als u sponsor wordt van v.v. Engelbert?

Reclameborden
Worden geplaatst langs het hoofdveld. Een prachtig nieuw kunstgrasveld waar uw naam zeker niet zal misstaan.

Balsponsering
Een aantal keren per jaar wordt uw bedrijfsnaam genoemd bij een wedstrijd van het 1e elftal. Ook wordt uw bedrijfsnaam op die dagen getoond bij de weg.

Vermelding website
Uw logo plaatsen wij op onze pagina met alle sponsors en linkt naar uw website.

Sponsorbord
Een uniek officiëel bord met als opschrift 'Sponsor van v.v. Engelbert', voor aan de muur in uw kantoor of kantine.

Waarom sponsor worden?

In het hart van Engelbert vindt u onze voetbalvereniging. Al meer dan 90 jaar voetballen hier de helden van Engelbert en omgeving. 

Op zaterdag en zondag ziet u overal in de provincie, en zelfs ver daar buiten, de groen-witte shirts van Engelbert schitteren. Veel bedrijven in onze directe omgeving hebben hun naam al verbonden aan de club, maar natuurlijk mag uw bedrijf niet ontbreken in het fantastische rijtje van sponsoren van v.v. Engelbert!

v.v. Engelbert heeft een belangrijke functie binnen het leefklimaat van Engelbert, de Meerdorpen en Meerstad. Velen van hen zijn op een actieve manier betrokken bij de voetbalclub. Uw naam verbinden aan deze fantastische, volop groeiende club betekent bekendheid in de regio en natuurlijk verbondenheid met de club en alle omliggende dorpen.

Wist u dat sponsor worden van onze club erg makkelijk en toegankelijk is voor elk bedrijf? Met onze mooie sponsorpakketten zit er vast een passende en betaalbare sponsoraanbieding voor uw bedrijf tussen!

We hopen u binnenkort te mogen begroeten als nieuwe sponsor van v.v. Engelbert.

Contact

Interesse of vragen? Stuur even je telefoonnummer naar sponsorencommissie@vvengelbert.nl, dan bellen we je graag even terug.