Hoe was 2021? En wat verwachten we van 2022?

Ook dit seizoen hebben wij helaas weer te maken met een lockdown! Daarom kunnen we ook dit jaar helaas geen nieuwjaarsreceptie organiseren. Wij willen jullie via deze weg laten weten wat er allemaal binnen de vereniging speelt.

Lockdowns

Vorig jaar hadden we ook te maken met de nodige maatregelen (lockdowns). Zo mochten de senioren niet trainen en geen wedstrijden spelen. Daardoor was het voor de senioren een teleurstellend seizoen. 

De jeugd heeft elke zaterdag wel een leuke activiteit gehad, waar zowel zij als wij heel erg blij mee zijn.

Kunstgrasveld

Na vele jaren konden wij dit seizoen eindelijk gebruik maken van het nieuwe kunstgrasveld. Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar we zijn enorm blij met het eindresultaat!

Teams

Jeugd
We zijn het seizoen 2021/2022 goed begonnen met 20 jeugdteams, waarvan elk team zijn eigen trainer en leider had. Bij de oudere jeugd (MO-15) zijn we begonnen om een aantal trainers te ondersteunen. 

Senioren
Ook dit seizoen zijn we gestart met 4 seniorenteams. Daarnaast is er een zaterdagteam bijgekomen. Zij trainen 1 of 2 keer in de week en spelen dus wedstrijden op de zaterdagen.

Dames
Bij de dames zijn er dit seizoen veel leden bijgekomen. Vanaf de winterstop starten we daarom met 2 damesteam 30+.

Zaal
Dit jaar is er ook ook een 2e zaalteam bijgekomen.

Sponsoren

De sponsorcommissie heeft enkele niewe leden en Guido Seubers is de nieuwe voorzitter. Door de komst van vele nieuwe sponsoren, is het aantal reclameborden langs het veld flink toegenomen. 

De hoofdsponsoren van zowel de senioren (Andre Swart Bouw en Peter Kuil Reinigingsservice) als van de jeugd (Kuipers Administratie en Jacob Kuil Banden) hebben weer bijgetekend voor de komende jaren.

Contracten

Er is ook contractnieuws! Hoofdtrainer Siebrand Solinger en hoofd jeugdopleiding Jordy Drommel blijven namlijk aan de club verbonden.

Vrijwilligers

De club groeit snel en daar komt veel bij kijken. Als bestuur doen we er alles aan om het iedereen naar de zin te maken, maar daar hebben we uw hulp natuurlijk ook bij nodig. 

Daarom willen wij alle vrijwilligers, bestuurders, sponsoren en natuurlijk jullie als leden en ouders bedanken! Ook willen wij het MFC (Multifunctionele Centrum) hartelijk danken voor hun inzet. 

Lid van verdienste: Hessel Veenstra

Zoals elk jaar, hebben we ook dit jaar een lid van verdienste. "Hessel... bedankt voor je inzet dit jaar bij de jeugd, de senioren en voor het organiseren van de wedstrijd tegen Creators FC!"

De beste wensen!

Als laatste willen wij graag iedereen een heel goed en gezond 2022 wensen! We hopen jullie allemaal snel weer op het sportpark te kunnen en mogen ontvangen!

Namens het bestuur VV Engelbert,
Edwin Greven
Voorzitter